Heren TOG 1 blijven winnen …

Het eerste reguliere team van TOG blijft het goed doen in de 2e klasse. Na de derde competitieronde staat dit team bovenaan. Hier volgt een verslag van Jeroen:

TOG 1 speelde de 2e wedstrijd van het seizoen tegen TOV. Er werd 7-3 gewonnen. Debutant Ron van der Weiden wist knap 2 wedstrijden te winnen. Arthur Dukker had zijn avond niet en won slechts van 1 Noordwijker. Arthur wist wel samen met Jeroen de dubbel te winnen. Jeroen bleef ongeslagen. Foto’s zie hier.

Wedstrijd 3 werd gespeeld tegen SVN. Brian de Leeuw viel hier in en wist met goed spel 2 overwinningen binnen te halen. Alleen Pim was te sterk voor hem. Jeroen verloor zijn ongeslagen status door van noppenspeler Ron te verliezen. Arthur was erg sterk en versloeg alle 3 de Naaldwijkers. Samen met Jeroen won hij ook de dubbel. 8-2 uitslag dus.