Mooie resultaten TOG jeugd

Foto: Debuut van Bastiaan (TOG 5) tegen VVV Leidschendam.

Op zaterdag 8 februari zijn de eerste thuiswedstrijden van de TOG jeugdteams gespeeld. In de Maassluise parkietzaal verloor team 5, speelde team 3 gelijk en wonnen teams 1, 2 en 4. Zie meer hieronder …

Foto’s staan hier

Het eerste team speelde een puike wedstrijd tegen Phoenix 5 uit Delft en won overtuigend met 9-1. Mark en Frenk wonnen elk 3 wedstrijden en Jordi won er 2. Ook het dubbel Frenk/Mark won. Er werd goed gespeeld door de TOG’ers die veel van hun wedstrijden in 4 games wisten te winnen. Met name de grootse vorm van Mark was opvallend. In de wedstrijd tegen Ryan Walstra (3-1 winst) liet Mark zijn beste aanvallende tafeltennis zien.

Team 2 moest het thuis opnemen tegen het tweede van Papendrecht. Eric Kok was de grote man aan Maassluise kant en won al zijn 3 enkelspelen. Aan de zijde van Jeroen Groenheide werd ook het dubbel gewonnen. Met de enkelspel overwinningen van Jeroen en Luka stond er na 10 wedstrijden een 6-4 overwinning op het scorebord. Coach Jeroen Hendriks en zijn team waren dik tevreden met deze winst en het vertoonde spel.

Luuk, Bas en Tijn van TOG 3 mochten ook aantreden tegen een team van Phoenix. Na een snelle voorsprong van 3-0 konden zij helaas niet doorpakken. Na veel spannende wedstrijden -waarvan er drie met 2-3 verloren gingen- werd de einduitslag uiteindelijk 5-5. Toch een heel mooi resultaat voor dit debuterende team in de vierde klasse. Tijn en Luuk wonnen ieder 2 wedstrijden. Bas voegde er daar ook 1 overwinning aan toe.

TOG 4 boekte wederom een overtuigende overwinning. Het Alphense ATTC werd met maar liefst 10-0 verslagen door 3 overwinningen van Sander, Sven en Arend. Coach Yoeri kon tevreden terugzien op deze grote overwinning waarmee dit team zich stevig op kop van de 5e klasse heeft genesteld. 

Tenslotte mocht ook TOG 5 zijn allereerste wedstrijd thuis spelen. Ook het debuut van Bastiaan was daar (zie foto). Samen met zijn teamgenoten Sander en Tjerk speelden zij zeer goed tegen VVV uit Leidschendam. Bastiaan won met Tjerk zelfs al een game in het dubbelspel! Tjerk zelf won heel erg knap (wederom) een enkelspel, terwijl Sander daar heel dicht bij kwam. Met heel goed tafeltennis verloor hij net met 9-11, 10-12 en 6-11. Ook Bastiaan liet zichzelf gelden en speelde vrijuit naar enkele mooie uitslagen, waaronder een 8-11! Uitslag: 1-9. Ga zo door mannen, jullie doen het fantastisch !!! 

Foto’s staan hier