TOG 1 strijd om titel bij jeugd en senioren


Foto: Mark van Kester in actie tegen het Trefpunt.

Het komt niet al te vaak voor dat een jeugdteam bij zowel de jeugd als de senioren om een kampioenschap kan meestrijden. TOG 1 overkomt dit nu en probeert a.s. vrijdag en zaterdag de “dubbel” binnen te halen. Lees verder hieronder. 

Vrijdagavond speelde TOG 5 als koploper in de senioren DUO competitie het sleutelduel tegen nummer twee Alexandria’66. Jordi Post en Frenk Poldervaart troffen een sterke Rotterdamse formatie en er werd door beide teams een fraaie wedstrijd afgeleverd. In dit onderlinge duel bleek Alexandria’66 net met 2-3 de sterkste. Frenk speelde net als Jordi een paar prima wedstrijden maar verloor net aan. Jordi compenseerde dit met een paar zwaarbevochten overwinningen. Door dit resultaat heeft TOG volgende week tegen het Centrum aan slechts 1 wedstrijdpunt voldoende om kampioen te worden. Promotie naar de 4e klasse zou een prachtige en welverdiende beloning zijn voor Jordi, Frenk, John en Mark (zie foto) !

Een dag later speelde Jordi, Mark, Frenk en Stefano namens TOG 1 bij de jeugd wederom een zeer belangrijke wedstrijd. Met het oog op het kampioenschap in de 2e klasse moest er in ieder geval worden gewonnen tegen deze sterke en directe concurrent. Phoenix kwam met zijn sterkste spelers naar Maassluis en (opnieuw) werd een super-spannende reeks wedstrijden gespeeld. De jongens speelde echter uiterst geconcentreerd en waren niet van plan om de punten uit handen te geven. Deze prima instelling leverde uiteindelijk een 6-4 winst op. Goed was ook te zien dat (onder leiding van coach Jeroen) 3 van de 4 5-gamers door TOG werden gewonnen. De punten werden bijeen geraapt door Jordi (2x), Stefano (2x), Mark (1x) en de dubbel Frenk/Mark. Met slechts 2 punten achterstand op koploper Shot gaat TOG volgende week naar Dordrecht om aldaar te proberen de titel naar Maassluis te krijgen. Succes mannen, het zou een geweldige stunt zijn!

TOG 2, 3, 4, 5. Verslag staat in eerdere publicatie op de TOG website.