Sterke speelronde senioren TOG

Het was een succesvolle speelronde voor de senioren teams van TOG. Van alle teams wonnen er 5, speelde er 1 gelijk en werden er slechts 2 verloren. Met nog maar een paar speelronden in het vooruitzicht doen de DUO teams TOG 1 en TOG 2 nog volop mee in de strijd om het kampioenschap.  Lees verder hieronder ….

TOG 1 heeft zich na 2 nederlagen weer herpakt. Door de uitslagen van de concurrentie zijn ze door de 9-1 overwinning op het Rotterdamse Xerxes weer geklommen naar plek 3. Het gat met koploper Vriendenschaar is 7 punten. Hendriks en Dukker bleven ongeslagen. Van der Weiden won 2 partijen en samen met Hendriks het dubbel.

Team 2 speelde 5-5 tegen de Sprint. Martijn Kronemeijer (2) René Jungschlager en Rajender Soekhlal (1) en de dubbel zorgde voor de punten. Team 3 verloor met 6-4 van Combat. Martijn Hendriks en Dennis Breevaart 2x winst. Paul maan scoorde niet. Team 4 verloor van Phoenix. Aad van Lienden en Joyce van der Velde wonnen 1 partij. Yoeri Toma won niet. De dubbel was punt 3. TOG 5 won met 7-3 van Scyedam. Bob van Hoek, Elize Oosterberg en Sanjay Soekhlal scoorde allen 2 punten en de dubbel.

In de DUO competitie deed team 1 weer goede zaken in de strijd om het kampioenschap. Robert Kuiper en Brian de Leeuw bleven in hun enkelspelen ongeslagen tegen Taveri en moesten alleen het dubbel aan de Ridderkerkers laten: 4-1 dus. Ook team 2 verraste. Door de 5-0 winst op NN Rotterdam (Dennis Breevaart 2x, Marcel v/d Kerkhoff 2x + dubbel), en het 4-1 verlies van koploper Taveri, staat TOG 2 plots op plaats 2 met 1 punt achter Taveri. Ook zij hebben dus opeens zeer goede kampioenschanskansen. TOG 3 won ook. Martijn de l’Ecluse en Olav Koning bleven ongeslagen in het enkelspel. Alleen het dubbel ging naar tegenstander Hellevoets Effect. TOG 4 en TOG 5 kwamen deze speelronde niet in actie.