Positieve balans TOG jeugd in 9e competitieronde

Foto (vlnr): TOG 3 wint in Gorkum tegen de plaatselijke ttv met 7-3.

De jeugd van TOG2 speelt al weken lang erg goed, won zaterdag opnieuw (6-4 tegen Phoenix), behaald al weken lang prima resultaten en heeft nog steeds een top-notering in zicht. Met een sprankelend resultaat kan het team zelfs nog tweede worden. Ook TOG3 won (zie foto), in en tegen Gorkum, zeer overtuigend met 7-3. Helaas verloor TOG1 met diezelfde cijfers van Phoenix en moet vrezen dat het net buiten de top-3 gaat eindigen ….

TOG1 speelde niet zijn sterkste wedstrijd van het seizoen. Jordi Post, Mark van Kester en Frenk Poldervaart wonnen wel ieder een wedstrijd, maar er zat zeker meer in dan de 3-7 nederlaag. Hierdoor verliest het team aansluiting in de strijd om plaats 3 van de ranking. In de laatste wedstrijd tegen het Haagse SETT is het keurkorps van Jeroen Hendriks er dus alles aan gelegen om een strak resultaat neer te zetten. Ook zal Jordi Post zijn topseizoen willen afsluiten met een hoog winstpercentage.

Het tweede team van TOG2 steekt in grootste vorm. Met name kopman Jeroen Groenheide is inmiddels bijna onverslaanbaar. Door weer eens de maximale winst te pakken werd een stevige basis voor de uiteindelijke 6-4 overwinning gelegd. Naast de 3 overwinningen van Jeroen wisten ook Bas en Tijn (en ook de dubbel) de broodnodige winstpartijen te pakken. In de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie zullen de mannen van coach John Koppert er alles aan doen om het Alexandria lastig te maken in de strijd om plaats 2.

TOG3 won zijn een-na-laatste wedstrijd heel netjes met 7-3 van Gorkum. In de uitwedstrijd namen de spelers zelf de coaching voor hun rekening waardoor coach Ewoud een vrije middag had. Dit resulteerde in een prachtige reeks wedstrijden waarin slechts 1 game verloren ging! Met name coach Bastiaan was goed op dreef, wat resulteerde in drie overwinningen van Sander Wakker, en twee van Tijn Vogel. Bastiaan had het druk, want hij moest ook zelf spelen. Hij deed dit supergoed (onder leiding van coaches Tijn en Sander) en heel won als klap op de vuurpijl een prachtige enkelwedstrijd met 3-0. Het dubbel Sander/Tijn was ook succesvol waardoor de mannen (via de Mac Donalds) zeer opgetogen een welverdiende overwinning mee naar Maassluis konden nemen.