Hele goede competitieronde TOG jeugd

Foto (vlnr): Mark van Kester, Frenk Poldervaart en Jordi Post van TOG1.

TOG kende een zeer goede vierde competitieronde bij de jeugd: TOG1 en TOG3 wonnen, en TOG2 speelde gelijk. Lees verder hieronder ….

TOG1 had het druk het afgelopen weekend. Vrijdagavond speelde het eerst een wedstrijd in de seniorencompetitie, een dag later wachtte een wedstrijd in de jeugdcompetitie. Dit deden zij fantastisch en wonnen beide (thuis)wedstrijden met 6-4. Op vrijdagavond werd eerst Overschie geklopt met winstpartijen van Jordi (2), Mark (1), Frenk (2) en dubbel Frenk/Mark. Een dag later werd onder leiding van coach Jeroen Hendriks Phoenix verslagen na een achterstand van maar liefst 1-4. Jordi was de grote man met 3 winstpartijen. Ook Mark (1) en Frenk (2) voegde daar een aantal belangrijke enkel overwinningen aan toe. Dit team draait lekker mee in de 1e klasse en kunnen nog steeds naar boven kijken. Een knappe prestatie!

Het tweede team van TOG kreeg ook een team van Phoenix op bezoek. Coach John Koppert zag zijn manschappen een zeer verdienstelijke 5-5 wegslepen na een reeks spannende wedstrijden. Mede doordat twee spannende 5-setters in Maassluis voordeel vielen kon een 3-5 achterstand op het laatst nog worden omgebogen in een terechte puntendeling. Absoluut de grootste man aan TOG kant was (wederom) Jeroen Groenheide die met 3 fantastische overwinningen zijn ploeg op de been hield. Ook de knappe winstpartijen van Bas Vijfvinkel en Tijn van der Vliet waren van doorslaggevend belang. Een mooi resultaat dus weer van dit team wat het prima doet in de 3e klasse.

TOG3 kende wederom een superdag. Na twee eerdere goede competitiewedstrijden werd ook nu weer lekker gespeeld. Dit keer resulteerde het goede spel in de eerste overwinning van dit seizoen. Met klinkende cijfers werd Gorkum met maar liefst 8-2 opgerold. Sander Wakker pakte 3 enkeloverwinningen, net als de zeer verrassende Tijn Vogel. Tijn moest diep gaan maar wist op grandioze wijze een kunststukje neer te zetten. Een andere verrassing kwam van Bastiaan Groenheide. Bastiaan tekende voor zijn eerste competitie overwinningen in het enkel en het dubbel (samen met Sander). Een hele mooie prestatie van de zeer goed spelende jongeling! Volgende week komt koploper TOGB naar Maassluis. Kan TOG3 opnieuw stunten …???