5-5 voor TOG 1

Het eerste seniorenteam knokte zich naar een 5-5 bij Tavenu (Arthur Dukker 3, Ewoud van Velzen 1, Ron van der Weiden 0). TOG 2 klopte De Treffers met 6-4. Dennis Breevaart en Martijn Hendriks wonnen al hun enkelpartijen, Paul Maan won niet. TOG 4 (dat bestaat uit de spelers van Jeugdteam 1) won ook z’n seniorenwedstrijd met 6-4 (Jordi 2, Frenk 2, Mark 1). TOG 5 – De Repelaer werd 8-2 (John Koppert 3, Sanjay Soekhlal 2, Ruud Petschl 2). 
Duoteam 1 klopte Dordrecht met 3-2 (Brian de Leeuw 2, Robert Kuiper 0). Bij TOGB scoorde Hans Groenheide het enige punt voor Duo 2, Marcel van den Kerkhoff bleef zonder zege. Na een aantal (verrassend) grote zeges liep Duo 3 (Rajender Soekhlal en René Jungschläger) nu zelf tegen een grote nederlaag aan, de heren werden met 5-0 geklopt door het sterke Alexandria’66. Duo 4- NTTC: 4-1 (Martijn de l’Ecluse 2, Bob van Hoek 2). Taveri – Duo 5 5-0 (Luka Hage 0, Bas Vijfvinkel 0).