Mindere resultaten TOG jeugd

In de vijfde competitieronde beleefde de drie TOG jeugdteams wederom een lastige middagje. Tegen sterke tegenstanders werden de wedstrijden verloren. Zie verslag onder …

Op 10 oktober speelde TOG 1 in Maassluis eerst tegen SETT uit Den Haag en een week later tegen Dordrecht. Tegen beide tegenstanders werd helaas verloren (3-7 en 4-6). Tegen het sterke SETT speelde met name Mark van Kester een geweldige wedstrijd en won 2 enkels. Tegen Dordrecht waren het Frenk Poldervaart en Jordi Post die ieder 2 enkels wonnen. Opvallend was dat na een 4-0 achterstand het bijna nog 5-5 werd. Al met al kunnen de jongens best tevreden zijn met deze uitslagen. In hun eerste jaar op 1e klasse niveau staat TOG 5e met slechts 2 punten achterstand op de nummer 3. Een goede prestatie dus, met uitzicht op meer.

TOG 2 kon het niet bolwerken tegen het Ridderkerkse Taveri en verloor met 6-4. Aan Maassluise zijde pakte Jeroen Groenheide (zie foto) op overtuigende wijze wel netjes 2 punten. Ook Tijn van der Vliet en Luka Hage deden met ieder een overwinning een belangrijke “duit in het zakje”. TOG 2 draait een moeizaam seizoen en staat slechts 5e op de ranglijst. Hopelijk kunnen de mannen in de tweede helft de opgelopen achterstand wat inhalen en wellicht richting de tweede plaats opklimmen. Daartoe is het team zeker in staat.

Het derde team van TOG kreeg bezoek van de veel te sterke koploper uit Berkel en Rodenrijs. Dit team is duidelijk te laag ingedeeld won van de Maassluise formatie eenvoudig met 9-1. De enige winstpartij kwam van Sander Wakker. Xander Fortuin en Bastiaan Groenheide deden hun uiterste best om de eindstand nog wat dragelijker te maken maar dat lukte helaas niet. Toch een groot compliment voor Xander, Sander en Bastiaan voor het vertoonde spel en de enorme inzet! Momenteel bezet TOG 3 plaats 4 in de ranking met slechts 4 punten achterstand op de nummer 2. Een mooi streven dus voor dit team om dit gat te dichten …