Geen tafeltennis tot en met 6 april

1-4, 2-3, 10-0… En toen werd het tafeltennis stilgelegd

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

 

Voordat de sport vanwege het coronavirus werd stilgelegd, speelden teams van tafeltennisvereniging TOG begin vorige week nog een paar uitwedstrijden. Maandag kreeg TOG 2 (regulier, Pawel Chrobak, Sanjay Soekhlal en Jos van Nierop) met 10-0 klop van koploper Phoenix. Een dag later kwam zowel duo 2 als duo 4 uit tegen een team van Alexandria’66 uit Rotterdam. Marcel van der Kerkhoff (2) en Hans Groenheide (1) van duo 2 wonnen met 4-1. Voor duo 4 (Martijn de l’Ecluse 2, Olav Koning 1) was er een 3-2 zege.
Andere teams van TOG konden later in de week niet meer spelen vanwege de coronavirus-maatregelen.

Tafeltennisbond NTTB besloot eind vorige week om alle wedstrijden tot en met 31 maart niet door te laten gaan. Ook werd geadviseerd geen andere tafeltennistrainingen plaats te laten vinden. TOG nam dat advies over. Geen zaal dus de komende tijd, inmiddels tot en met 6 april. Het betekende onder andere dat het net gestarte tafeltennis voor 55-plussers op donderdagochtend in de Parkietzaal voorlopig niet door kan gaan. Tijdens de tweede ochtend verwelkomde trainer/begeleider Clement de Rooij vier enthousiaste deelnemers; hopelijk is het mogelijk dat TOG ze over een kleine maand weer mag verwelkomen.