TOG gaat tafeltennissen in de zomer


Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

Tafeltennisvereniging TOG gaat iets doen wat het nog (bijna?) nooit heeft gedaan: in de Olympiahal tafeltennissen in de zomer. Het heeft uiteraard alles te maken met het coronavirus en de recent besloten versoepeling van de RIVM-maatregelen.

Een deel van de leden wilde, na meer dan vier maanden inactiviteit, graag weer een balletje gaan slaan, vandaar.

TOG gaat tafeltennis aanbieden op 24 en 31 juli en op 21 en 28 augustus, steeds van 20.00 tot 22.00 uur in de Olympiahal. Dit uiteraard met inachtneming van de RIVM-regels zoals het houden van anderhalve meter afstand van elkaar.

Als alles goed gaat, qua corona, kan er vanaf september weer worden getafeltennist op de gebruikelijke momenten: op dinsdagavond in de Parkietzaal, op (een aantal) vrijdagavonden in de Olympiahal en wat betreft het dit voorjaar gestarte tafeltennis voor 55-plussers op donderdagochtend.

De competitie gaat in september normaal gesproken ook weer van start. Vanwege het coronavirus echter zonder het spelen van dubbelpartijen.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is met name mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur. En: weer vanaf september: tafeltennistraining voor 55-plussers op donderdagochtend (van 10.00 tot 12.00 uur, ook in de Parkietzaal). Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.